Retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wilt retourneren, kan je ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket retourneren. Retourneren die na 14 dagen bij ons binnen komen nemen wij NIET meer in behandeling. Voor een retour dien je onderaan de pagina ons retourformulier te downloaden. Deze dien je volledig ingevuld uitgeprint bij je retour mee op te sturen. Retouren zonder dit formulier kunnen wij niet verwerken. Mocht je een bestelling retourneren wat niet aan onze voorwaarden voldoet nemen wij de retour niet aan. het is niet mogelijk om gepersonaliseerde aankopen te retourneren.

 

RETOURVOORWAARDEN

- Items dienen ongedragen te zijn en in originele staat met de kaartjes eraan en in de originele verpakking. Een item waar de verpakking en kaartjes er van af zijn, wordt niet retour genomen

- Meld de retour aan via een mail: little_onebk@outlook.com met daarbij het bestelnummer en de reden van retour zending 

- Retourformulier moet er uitgeprint en volledig ingevuld bij zitten

- Een sale of gepersonaliseerd item mag niet worden terug gestuurd

- Let op beschadigingen en/of gebruikte items worden niet retour genomen

- De kosten voor retourzending zijn voor de klant

 

Indien je retourzending niet aan bovengenoemde retourvoorwaarden voldoet, kunnen wij je retourzending niet verwerken en het aankoopbedrag niet terugstorten.

 

WASGARANTIE

Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

 

VERSTUREN OP EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID

Little One BK is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die niet worden aangemeld via de email, maar op eigen verantwoordelijkheid worden verstuurd. Eventuele schade of vermissing komt voor eigen rekening. Ook kunnen wij in dit geval geen onderzoek starten bij de desbetreffende vervoerder.

 

VERWERKING

Je retourzending wordt na ontvangst zo snel mogelijk verwerkt. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aangeeft je pakketje te willen retourneren, zal Little One BK je retour bij ontvangst verwerken. Het kan 1 tot 2 werkdagen duren voordat het retourbedrag is bijgeschreven op je rekening.

 

GARANTIE

Elk artikel dient bij ontvangst te worden nagekeken op eventuele fouten, onvolmaaktheden of beschadigingen. Deze dienen binnen twee dagen na ontvangst, per email, aan ons gemeld te worden. Artikelen waaraan een fout, beschadiging of onvolmaaktheid is geconstateerd, en welke zonder melding daarvan retour wordt gestuurd, worden niet door Little One BK geaccepteerd. 

 

Jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

E-mail: little_onebk@outlook.com