retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wilt retourneren, kan je ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket retourneren. Retourneren die na 14 dagen bij ons binnen komen nemen wij NIET meer in behandeling. Voor een retour dien je onderaan de pagina ons retourformulier te downloaden. Deze dien je volledig ingevuld uitgeprint bij je retour mee op te sturen. Retouren zonder dit formulier kunnen wij niet verwerken. mocht je een bestelling retourneren wat niet aan onze voorwaarden voldoet nemen wij contact met je op. mochten wij binnen 7 dagen geen reactie terug ontvangen kunnen wij helaas niks meer voor je betekenen.

 

We vragen de volgende dingen van je bij het retourneren:

- Het item moet netjes terug worden gestuurd en niet gedragen zijn.

- Retourformulier moet er uitgeprint en volledig ingevuld bij zitten.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 7 dagen teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

Houd er rekening mee dat Little One BK retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in  originele staat zijn. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en terug gestuurd. Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn worden niet retour genomen. 

 Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. Jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met little_onebk@outlook.com

 

De Garantie 

Bij ontvangst van de bestelling dient u binnen 24 uur de items te controleren op een defect. Is er iets wat niet klopt? Stuur dan binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een mail naar little_onebk@outlook.com met daarin uw ordernummer en foto's van het defect. Als er binnen 24 uur na ontvangst geen melding is gemaakt van een defect, geldt het volgende:

- Wij geven 14 dagen garantie op gespen, ritsen, knopen, of enig soort sluitingen.

- Wij geven geen garantie op lussen / haken een pluis bij gehaakte (wollen) artikelen

volg ons